joomla 1.6

Programul bisericii

Duminică Dimineaţa
10:00 - 12:00
Rugăciune și studiu biblic

Duminică Seara
18:00 - 19:30

Joi Seara
18:00 - 19:30

Un gând bun

Din toată inima vă dorim ca bucuria învierii Mântuitorului să vă însoțească la fiecare pas. CRISTOS A ÎNVIAT!

            Ne simțim onorați că vizitați site-ul bisericii noastre și vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră. Suntem o Biserica Creștină Baptistă care ne dorim să promovăm principiile și valorile Bibliei în generația actuală. Promovăm o închinare autentică înaintea lui Dumnezeu, închinare ce pornește dintr-o relație personală cu Dumnezeu. Credem că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu infailibil și suficient pentru trăirea creștină. De asemenea, promovăm o trăire în curăție, iar familia este o prioritate pentru noi.

            Credem că relația personală cu Dumnezeu este extrem de importantă pentru orice om de pe pământ și de aceea suntem aici, să te ajutăm să dezvolți această relație. Cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi este mântuirea sufletelor noastre, iar aceasta este posibilă doar prin har, prin credință și pocăință. De aceea, vrem să-ți stăm la dispoziție să poți beneficia de harul mântuitor al lui Dumnezeu, prin Fiul Său, Isus Cristos. Dacă cumva ai probleme cu care te confrunți și pentru care simți că ai nevoie de ajutor, dacă te confrunți cu dificultăți în viața de familie sau cu adicții în viața personală și vrei să ceri ajutorul, vrem să te călăuzim în Cuvântul lui Dumnezeu pentru că  acolo putem găsi soluții la orice problemă cu care te confrunți.

            Te invităm să ne vizitezi și în mod fizic, nu doar virtual, în locul unde ne închinăm lui Dumnezeu, pe strada Ion Creangă nr.151, Cugir, județul Alba. 

Pastor, SORIN GULER